Onze schoolvisie

Elk kind cen(s)traal (zon)

Elk kind is uniek met zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. We werken op maat van elk kind. We hebben aandacht voor hoofd, hart en handen. Elk kind kan hier stralen.

Samenwerken (vogels)

We leren samenwerken in verschillende groepsvormen binnen de klas, alsook binnen de school. Met als doel de sociale vaardigheden te stimuleren. De school maakt tijd voor overleg met ouders en eventuele hulpverleners (logo, reva…).

Veilig nest (vogelkastje)

De kinderen kijken uit om naar school te komen en er graag te leren, spelen en nieuwe dingen te ontdekken. Als school vinden we het belangrijk om kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden waarbij elk kind zich veilig voelt.

Vertrouwen (schommel)

Voelt je kind zich niet goed in zijn vel? Dan kan het erop vertrouwen dat het steeds wordt opgevangen door iemand op onze school. Heeft je kind soms een duwtje nodig? Aarzel dan niet om ons in vertrouwen te nemen.

Groeien (boom)

We geloven in de groeikracht van elk kind met de nodige ondersteuning. Hierdoor bereiden we hen goed voor op hun verdere schoolloopbaan. Onze school is een uitstekend klein oefenveld waarin de kinderen mogen groeien.